Hur Du Får Stora Framsteg I Ditt Gitarrspel Även Om Det Känns Som Att Du Har Fastnat

• Är du ny till gitarren eller är du frustrerad över dina nuvarande förmågor?
• Vill du ha friheten att spela vad du vill på gitarren?
• Vill du nå dina mål och drömmar för gitarren på det snabbaste och mest effektiva sättet?

Om du svarade ja på någon av de frågorna, fortsätt läsa. Jag har lösningen för dig! Hej, jag heter Johan Tillgren och jag undervisar och tränar gitarrister i Upplands Väsby. Jag har hjälpt gitarrister precis som dig att övervinna sina utmaningar, hinder och frustrationer och nå sina mål på kortare tid.

Oavsett om du precis börjat spela gitarr eller vill bryta gamla mönster i ditt gitarrspel så finns det en lösning för dig som gör att gitarrspel inte bara blir roligt, utan också en viktig del av din vardag - oavsett om du aldrig spelat förut, om du bara vill spela på hobbynivå eller om du vill ta ditt gitarrspel till en hög nivå.

De 4 Största Misstagen Som Hindrar Gitarrister Från Att Komma Dit De Vill

1. Brist på tro på sin egen förmåga att lyckas

Det här är det största hindret för dina drömmar. Om du inte tror att du kommer att lyckas så har du redan valt att gå den vägen som leder till misslyckande. Bara de som tror att de kan bli bra gitarrister är de som eventuellt kommer att bli bra gitarrister.

2. Lära sig spela gitarr på egen hand

Att försöka lära sig att spela gitarr på egen hand kan ge katastrofala konsekvenser för ditt gitarrspelande. Utan den support, inspiration, motivation, vägledning och coachning som du får från en bra gitarrlärare så är det troligt att du förr eller senare kommer att ge upp.

3. Lära sig gitarr från flera olika källor

Många personer försöker lära sig gitarr från gitarrböcker, DVD:er eller sidor som Youtube, men sanningen är att det här skadar dina framsteg i gitarrspelet mer än det hjälper. Eftersom du har tillgång till en sån enorm mängd källor är det lätt att bli överväldigad av allt material och inte ha någon att vända dig till för vägledning.

4. Inte veta hur du övar för att göra stora framsteg

De flesta gitarrister slösar upp till 80% av sin gitarrövning på saker som inte hjälper dem att nå sina mål, eller som bara ger måttliga resultat. För att få ut maximalt av din gitarrövning behöver du använda specifika övningsstrategier som gör att du kan nå större framsteg på kortare tid och ha roligare under tiden.

Image

”Efter första lektionen, det var ungefär en halvtimme, så hade jag lärt mig tillräckligt med ackord så att jag kunde spela Beatles låt While My Guitar Gently Weeps.

Det var väldigt väldigt kul. Jag kunde inte förklara hur han gör det, men han är så väldigt pedagogisk och vägledande.

Ta en provlektion och ”in next to no time” spelar du typ 10 låtar första månaden. Jag trodde aldrig att jag kunde spela eller lära mig så mycket under så kort tid, men jag är väldigt tacksam till Johan för det.

Paul W. – Gitarrelev

Image

”Jag känner att jag har lärt mig mer om hur allt fungerar och jag har utvecklats väldigt mycket tekniskt också. Men mest är det att jag har lärt mig överhuvudtaget hur allt fungerar med gitarren. 

Jag tycker Johan är en väldigt bra lärare. När man spelar så ser han ju nästan alla problem och så förklarar han hur man ska öva för att lösa det, och det är väldigt bra tycker jag.

Edward N. – Gitarrelev

Frustrerad Med Ditt Gitarrspelande? Du Är Inte Ensam

Mitt eget gitarrspel har en gång varit på den nivå du är på just nu. Jag förstår precis hur du känner dig, för jag var själv en gång väldigt frustrerad över mitt gitarrspel och jag tvivlade på min förmåga att bli bättre på gitarr.

Jag hittade ingen bra gitarrlärare så jag försökte lära mig själv men blev bara frustrerad och tvivlade på min egen förmåga så mycket att jag övervägde att sluta spela för gott!

Men det var då jag gjorde ett sista försök att ta lektioner av en erfaren gitarrlärare... Mot all min förmodan utvecklades jag snabbt och insåg att det faktiskt var möjligt att nå mina mål för gitarren, oavsett vilka utmaningar jag stod inför.

Jag fick förklarat för mig vad jag gjorde för fel och vad som hindrade mig från att bli bättre. Nu vill jag hjälpa dig att nå DINA mål för gitarren och få dig att känna dig nöjd och stolt över ditt gitarrspel.

Image

”När man beslutar sig att man ska börja spela ett instrument och gitarr och man aldrig har gjort det innan så är man ganska utlämnad till läraren. Det är egentligen bara att sätta sig ner och ta efter läraren, men i Johans fall så hade han ett samtal och diskuterade min slutbild och målbild.” 

"Jag har blivit tusen procent bättre sen jag började här hos Johan. Han kan otroligt mycket men han kan också få in det i sin undervisning. Han fick mig att gå rätt väg för att lära mig spela gitarr.

Pether W. – Gitarrelev

Vad Får Du Med Gitarrlektioner Upplands Väsby?

 • Gratis Introduktionstillfälle

  Här kommer jag att bedöma var du är nu och hur jag bäst kan hjälpa dig att nå dina mål. Du får även en möjlighet att se hur undervisningen kommer att gå till, hur jag är som lärare, samt lära dig något nytt och ställa frågor om ditt gitarrspel. 

 • Slipp Frustrationen Av Att Försöka Lära Dig På Egen Hand

  Problemet med den mesta informationen på nätet om gitarrspel är att den inte är personligt utformad för DINA specifika utmaningar/problem. Det är därför du utvecklas snabbare med en lärare som har gått igenom samma utmaningar som du står inför och kan berätta för dig exakt vad som hindrar dig från att spela på den nivå du vill uppnå.

 • Personlig Undervisningsstrategi Anpassad Till Dina Mål

  Det första du och jag kommer att göra är att ta reda på var du är nu och vilka steg som krävs för att du ska ta dig framåt. På lektionerna blir du sedan utmanad utifrån din egen förmåga och får material som är relevant för din musikaliska situation. Att ha en lärare som hjälper dig med det här sparar dig mycket tid och frustration.

 • Lär Dig Hur Du Övar Gitarr Effektivt

  Att lära sig ett instrument är en utmaning som tar tid. Men tänk om det kunde gå snabbare? Det som gör att vissa gitarrister utvecklas snabbare än andra är att de övar gitarr effektivt och tar vara på varje minut av övningstiden. Det kommer du att lära dig i lektionerna med Gitarrlektioner Upplands Väsby.

 • Feedback På Ditt Gitarrspel Varje Vecka

  En av de största fördelarna med gitarrlektioner är att få feedback på ditt gitarrspel. Med mig får du inte bara feedback: du får specifik kunskap om vad du behöver göra för att ta ditt gitarrspel till nästa nivå och bryta mönster som hindrar dig från att utvecklas som musiker.

 • Trygg Och Rolig Inlärningsmiljö

  Att lära sig gitarr tar tid men processen kan också vara kul och inspirerande. Jag kommer att se till att du känner dig bekväm med inlärningsprocessen.

 • Motivation Och Inspiration

  En av de största anledningarna till att folk slutar spela gitarr är brist på motivation. Jag kommer att coacha dig, träna dig och inspirera dig till att nå dina mål och bli den gitarrist du vill bli.

Vilka kvalifikationer har läraren?

En extra fördel du får genom att ta lektioner på Gitarrlektioner Upplands Väsby är att du lär dig gitarr från en medlem i Elite Guitar Teachers Inner Circle. Som en aktiv medlem i EGTIC lär jag mig de bästa metoderna för att träna, coacha och undervisa gitarrister att nå sina mål, övervinna utmaningar och frustrationer, och att spela på den nivå de alltid drömt om.

Klicka på knappen nedanför för att komma igång idag!

BOKA EN GRATIS GITARRLEKTION

P.S. Låt inte rädslan för misslyckande hindra dig från att lära dig gitarr på rätt sätt. Sanningen är att det är större chans att du misslyckas om du försöker lära dig gitarr på egen hand. Hindra inte dig själv från att bli den gitarrist du förtjänar att bli. Boka din kostnadsfria introduktionslektion idag.