Referenser

Se vad elever har att säga om lektionerna på Väsby Gitarrlektioner!

”Jag kunde inte förklara hur han gör det, men han är så väldigt pedagogisk och vägledande.

Ta en provlektion och ”in next to no time” spelar du flera låtar första månaden. Jag trodde aldrig att jag kunde spela eller lära mig så mycket under så kort tid, men jag är väldigt tacksam till Johan för det."

Paul W. – Gitarrelev

”Jag känner att jag har lärt mig mer om hur allt fungerar och jag har utvecklats väldigt mycket tekniskt också. Men mest är det att jag har lärt mig överhuvudtaget hur allt fungerar med gitarren. Jag tycker Johan är en väldigt bra lärare. När man spelar så ser han ju nästan alla problem och så förklarar han hur man ska öva för att lösa det, och det är väldigt bra tycker jag.

Edward N. – Gitarrelev

”När jag sätter mig in i saker så försöker jag alltid sätta mig i en sits där jag har så bra förutsättningar att lyckas som möjligt. Då blev det självklart för mig att ta gitarrlektioner.

Det allra viktigaste enligt mig som jag blivit mycket bättre på att är att kunna hitta vad jag gör fel och sen veta hur jag löser det. Jag har också lärt mig hur man lägger upp ett vettigt övningsschema och hur man ska tänka när man utför övningarna. Detta har verkligen haft mycket betydelse. Johan vet väldigt mycket och man märker ju väldigt snabbt att han är väldigt erfaren och vet vad han pratar om. Ödmjuk, drivande, positiv."

Petter A. – Gitarrelev

”När man beslutar sig att man ska börja spela ett instrument och gitarr och man aldrig har gjort det innan så är man ganska utlämnad till läraren. Det är egentligen bara att sätta sig ner och ta efter läraren, men i Johans fall så hade han ett samtal och diskuterade min slutbild och målbild.”

”Jag har blivit tusen procent bättre sen jag började här hos Johan. Han kan otroligt mycket men han kan också få in det i sin undervisning. Han fick mig att gå rätt väg för att lära mig spela gitarr.

Pether W. – Gitarrelev